Home     Sfaturi utile   Usi metalice   Usi pentru interior   Idei, inspiratie, amenajari   Modele si tipuri de usi  Galerie foto  

Depozitul de usi, Brasov - oriunde ai ajunge, ti se deschid usi

Oriunde ai ajunge, ti se deschid usi. Se inchid dupa tine. Sunt colo si raman mult timp dupa ce pleci. Prezenta lor e discreta, dar esentiala. Pentru noi, o usa reprezinta mai mult decat o cale de intrare sau iesire. Delimiteaza spatii, deschide perspective, aduce intimitatea atat de necesara, protejeaza casa si tot ce adaposteste ea.Depozitul de Usi reprezinta esenta unui vis materializat de compania Z-Zone Term, care si-a canalizat eforturile pentru realizarea acestui brand. Dorim sa oferim clientilor aflati in piata romaneasca o calitate apropiata de standardele internationale, la un pret atractiv, printr-o panoplie foarte larga de produse.

Pentru a atinge acest scop, investitiile initiale s-au materializat prin achizitia a doua hale industriale, in care ulterior s-a dezvoltat o linie proprie de tocuri, o flota de masini de marfa si nu numai, respectiv in crearea unei echipe tehnice care sa sustina aceste investitii. Prin aparitia unei retele de magazine, am inceput distributia produselor noastre.

Chiar daca suntem o companie tanara, suntem activi in ce priveste rolul pe care il jucam in alegerile clientului. Gama larga de usi, posibilitatea de a fi adaptate tehnic la o multime de cerinte individuale, faptul ca ne ocupam intensiv de partea de consiliere, toate acestea au ca si rezultat clienti intotdeauna multumiti de ceea ce oferim.

Pentru ca usa este o adevarata oglinda a casei, o cale de comunicare intre incaperi, ce imbina siguranta, armonia, cu stilul si calitatea.

CITESTE MAI MULT PE: depozituldeusi.roAlte articole din Modele si tipuri de usi

Home |  Sfaturi utile |  Usi metalice |  Usi pentru interior |  Idei, inspiratie, amenajari |  Modele si tipuri de usi |

USI INTERIOR PORTA DOORS

USI DE INTERIOR CLASSEN

USI DE INTERIOR BISER

USI METALICE MACO

USI EXTERIOR PORTA DOORS

USI METALICE BEST IMPERIAL

USI METALICE BEYLER

CATALOG USI INTERIOR

CATALOG USI METALICE

USI ATIPICE

USI PENTRU GARAJ

AUTOMATIZARI USI, PORTICatalog usi interior - exterior - -